Збірник рецептур страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування розроблений НДІОПом (Науково-дослідним інститутом громадського харчування), фахівцями та практичними працівниками галузі. Ця збірка містить такі розділи: холодні страви; супи; страви з картоплі, овочів та грибів; страви із круп; страви із макаронних виробів; страви із яєць; страви із сиру; страви з риби, морепродуктів та раків; страви з м'яса та м'ясних продуктів; страви із сільськогосподарського птаха, пернатої дичини та кролика; гарніри; соуси; солодкі страви; напої; коктейлі; борошняні вироби; українські національні страви Для підприємств комунального харчування. 688 стор.
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
Написати відгук
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.