Меню
Наша адреса: Ми з України !)
Ми з України !)
Пн-Пт: з 9:00 до 17:00

ТРЦ Сіті-центр Пр. Небесної Cотні 2 (2 поверх)
Пн-Нд: 10:00 до 21:00
вул. Першотравнева 80 (2 поверх)
Пн-Нд: з 8:00 до 18:00
вул. Ізмаїльська 35
Пн-Нд: з 8:00 до 16:00

Як обрати щоденник

Як обрати щоденник

Чи часто доводиться вести записи, планувати важливі зустрічі та робити нотатки? Звичайний блокнот не влаштовує вас своєю функціональністю? Можливо, вам потрібно замислитись про придбання щоденника в нашому магазині. Хороший вибір та великий асортимент цієї продукції представлений у відповідному розділі каталогу.

Як вибрати щоденник

Якщо ви цілком визначилися з необхідністю покупки чогось якіснішого, ніж блокнот, варто вибрати між щоденником і записником в твердій обкладинці (зі звичайним кріпленням сторінок або на спіралі). Важливо розуміти, що щоденник призначений саме для планування, його різниця сторінок передбачає погодинні щоденні записи.

Якщо ви звикли робити звичайні позначки на листах, все ж таки краще і практичніше зупинити вибір на блокноті, ціна якого буде дещо нижчою, ніж у такої ж якості виконання щоденника.

Багато покупців цікавляться, які є блокноти-щоденники і в чому основні їхні відмінності. Дві основні групи даного типу канцелярії – це датовані та недатовані вироби. У першому випадку на кожній сторінці вже стоїть своя дата, що може бути незручним та непрактичним, якщо ви придбали щоденник у середині року, наприклад. Половина його залишається незаповненою.

Важливо визначитися з типом обкладинки, варіантом кріплення (на гумці, на кнопці або типу звичайної книги). Габарити також важливі: найбільш популярними вважаються вироби А5 формату (15*21 см). Також існують і «жіночі» щоденники, які поміщаються в мініатюрну сумочку та мають розміри 10 на 15 см.

А що всередині?

Стандартний щоденник дозволяє легко розпланувати свій робочий час цілий рік. У середньому він складається з 350-355 сторінок, 320 з них – це основний блок, 25-26 сторінок призначені для запису телефонів та адрес, залишок служить для допоміжної інформації (коди країн, міжнародний час, системи одиниць та багато іншого).

На питання, який щоденник кращий, з шитими або клеєними листами, є однозначна відповідь – з шитими. Такі листи не випадуть і не загубляться навіть за інтенсивного використання. Зверніть увагу на якість паперу, який повинен бути щільним і крейдованим. Листя запису, що просвічуються з іншого боку, жахливо дратують багатьох.

Вшита закладка дуже зручна для знаходження потрібної сторінки максимально швидко, також багато хто використовує клейкі закладки з кольорового паперу для цих цілей.

Якщо ви все ще сумніваєтеся, який купити щоденник для особистих потреб наші фахівці допоможуть вам зробити правильний вибір. У відповідному розділі нашого інтернет-магазину представлений великий вибір подібної продукції, тому придбати щоденник для будь-яких потреб не складе особливих труднощів.



Коментарі